Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Motoren Exotentreffen 2019

september 7

€6

Op 7 september 2019 wordt het Internationale Exotentreffen voor de 27ste keer gehouden en start weer vanuit Doorn met een nieuwe traditie het Concour d’Elegance met wederom leuke prijzen!

Het Exotentreffen

Het Exotentreffen trekt ieder jaar motorrijders met hun bijzondere motorfietsen uit Duitsland, Engeland, België en natuurlijk Nederland. Eerste programmapunt is de static show bij de ontvangst. De bewoners van Het Zonnehuis verheugen zich er alweer op dat de motoren het parkeerterrein vullen. Dit biedt ook in 2019 weer veel voor de motorliefhebbers en er is weer van alles te zien.

De toerrit

De toerrit van het Exotentreffen 2019 laat weer een nieuw stuk Midden-Nederland in een ‘exotische’ notendop zien. We gaan de komende tijd weer op zoek naar een leuke en interessante bestemming, vanzelfsprekend via een mooie route.

Uiteindelijk komen we rond vijf uur aan op de barbecue-locatie voor de jaarlijkse en gezellige barbecue.

Doe mee!

Beschik je over een exoot, een bijzondere motor en/of heb je gewoon zin in een onvergetelijk evenement tussen de exoten, klassiekers en bijzondere motorfietsen? Kom dan naar Doorn! Inschijven hoeft niet, maar het is voor ons wel fijn te weten of je komt info@exotentreffen.nl

Kortom, dit wil je niet missen!

Gegevens

Datum:
september 7
Kosten:
€6
Website:
http://exotentreffen.nl/Exotentreffen/Home.html

Locatie

Het Zonnehuis te Doorn
Bergweg 2
Doorn, Utrecht 3941RB Nederland
+ Google Maps