Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nationaal Veteranentreffen te Woerden

september 21

Clubs

Op het midden van het Exercitieveld geven tientallen merkenclubs acte de présence. Liefhebbers en bezitters van legendarische merken die zich in clubverband presenteren om zodoende van het Nationaal Veteraan Treffen één groot openluchtmuseum van rollend cultuurhistorisch materiaal te maken…

Op het sfeervolle Exercitieveld komt al dit klassieke materiaal beter tot zijn recht dan waar dan ook, een uitstekende reden om de vaak waardevolle en gekoesterde voertuigen eens uitgebreid te bekijken. De eigenaars ervan zullen u er graag meer over vertellen!

Tussen de clubstands bevinden zich ook kramen waar demonstraties gegeven worden en zijn er stands met informatie te vinden.

Clubs die zich willen inschrijven voor deelname kunnen dit doen middels het inschrijfformulier via de knop hieronder.

Onderdelenbeurs

De onderdelenbeurs is een vertrouwd onderdeel van het evenement. Tientallen handelaren en particulieren bieden hier zowel onderdelen als complete (al dan niet gerestaureerde) voertuigen te koop aan.

Een mooie kans om net dat ene onderdeel waar u al jaren naar op zoek was op de kop te kunnen tikken. Daarnaast worden er ook spullen aangeboden die op de een of andere manier te maken hebben met klassieke twee- & driewielers. Onderhoudsmiddelen, kleding, gereedschap en noem maar op. Kortom, sla uw slag!

Gegevens

Datum:
september 21
Website:
https://www.nationaalveteraantreffen.com/

Locatie

Exercitieveld, Woerden
Exercitieveld
Woerden, Utrecht 3441 AB
+ Google Maps